C12

C12 Klub sto

Klub stolovi

GROYER-C12

Elegantan i nenametljiv. Sofisticirana linija i nenapadljiva nota C12 klub stola čine ovaj komad nameštaja jedinstvenom kombinacijom modernog i plemenitog. Natur ploča od jasena sa modernom pločom u mat i sjajnoj varijanti čini C12 klub sto pravim izborom za bilo koju varijantu dnevnog boravka. Funkcionalan i lep C12 klub sto biće pravi izbor svakog modernog enterijera.

U standardnoj varijanti ploča ovog klub stola radi se od jasena prve klase sa dopunskom pločom od medijapana koja može da se radi u mat beloj, saten beloj, mat crnoj i saten crnoj varijanti.. Dopunska ploča ovom stolu daje funkcionalnost i neosporiv vizuelni efekat, nikako ne narušavajući prirodni i plemeniti izgled. Nogari na kojima je smeštena ploča rađeni su od nerđajućeg čelika u sjajnoj varijanti dimenzija kutije od 20 x 20 mm.

C12 klub sto je pravi izbor za osobe koje vole moderan i funkcionalan dizajn.
Dimenzije stola moguće je prilagoditi skoro svakom zahtevu i nameni.

GROYER exclusive Vam nudi veliki izbor egzotičnog drveta. Svi modeli u standard ponudi, dostupni su i u drugim varijacijama materijala ploče. Naša firma Vam nudi mogućnost da napravite klub sto po Vašoj želji, vizualno unikatan i jedinstven. Takođe, exclusive ponuda nudi i mogućnost izmene dimenzija ploče kao i izmene dimenzija nogara, tehnike njihove zaštite i obrade.

Karakteristike:

Dimenzije:
1220 x 640 x 340 mm

Pogledajte neke od naših rešenja za C12 klub sto ovde.
Kompanija Groyer je dobitnik prestižne nagrade Zlatni Ključ pedeset prvog beogradskog sajma nameštaja.