Elegance

Elegance trpezarijski sto

Trpezarijski stolovi

featured-elegance

Elegance je sto moderne linije i elegantnog dizajna. Ploča koja ga krasi u kombinaciji sa poliranim inoxom odiše otmenošću i prefinjenošću. U standardnoj varijanti ploča se radi od hrasta. Inox je dostupan samo u poliranoj varijanti. Izuzetan sto za dom i pogotovo za posao.

U standardnoj varijanti ploča ovog trpezarijskog stola radi se od hrasta prve klase. Kao i svi Groyer trpezarijski stolovi Elegance je izrađen od domaćeg hrastovog drveta minimalnog stepena vlažnosti i izuzetno velike čvrstoće. Završna obrada naših trpezarijskih stolova rađena je u kontrolisanim uslovima, dok je sama ploča zaštićena ekološkim prirodnim lakom na bazi ulja i fino mikroniziranih voskova. Ploča je izuzetno otporna na habanje i tupe udarce, vlagu i umerene temperaturne oscilacije.

Elegance trpezarijski sto je pravi izbor za osobe koje cene i vole lepotu prirodnog drveta. Masivni i izuzetno otporni prohromski nogari su zahvalni za održavanje i daju ovom stolu jak i upadljiv vizuelni efekat. Izuzetno je pogodan za poslovne prostorije i konferencijske namene.

Dimenzije stola moguće je prilagoditi skoro svakom zahtevu i nameni.

GROYER exclusive Vam nudi veliki izbor egzotičnog drveta. Svi modeli u standard ponudi, dostupni su i u drugim varijacijama materijala ploče. Naša firma Vam nudi mogućnost da napravite trpezarijski sto po Vašoj želji, vizualno unikatan i jedinstven. Takođe, exclusive ponuda nudi i mogućnost izmene dimenzija ploče kao i izmene dimenzija nogara, tehnike njihove zaštite i obrade.

Karakteristike:

Ploča

1800 x 900 x 90 mm

Nogari

750 x 90 x 60 mm

Pogledajte neke od naših rešenja za Elegance trpezarijski sto ovde.

Kompanija Groyer je dobitnik ovogodišnje prestižne nagrade Zlatni Ključ pedeset prvog beogradskog sajma nameštaja.