Imperial

Imperial trpezarijski sto

Trpezarijski stolovi

imperial5

Imperial predstavlja elegantan i dominantan trpezarijski sto. Masivna ploča daje ovom stolu snažan i upadljiv vizuelni efekat. U standardnoj varijanti ploča se radi od hrasta. Nogari koji ga nose dostupni su u poliranoj i brušenoj varijanti, kao i u drvetu od koga je sama ploča. U bilo kom slučaju, Imperial trpezarijski sto je pogodan za dom kao i za posao.

U standardnoj varijanti ploča ovog trpezarijskog stola radi se od hrasta prve klase. Kao i svi Groyer trpezarijski stolovi Imperial je izrađen od domaćeg hrastovog drveta minimalnog stepena vlažnosti i izuzetno velike čvrstoće. Završna obrada naših trpezarijskih stolova rađena je u kontrolisanim uslovima, dok je sama ploča zaštićena ekološkim prirodnim lakom na bazi ulja i fino mikroniziranih voskova. Ploča je izuzetno otporna na habanje i tupe udarce, vlagu i umerene temperaturne oscilacije.

Imperial trpezarijski sto je pravi izbor za osobe koje cene i vole lepotu prirodnog drveta. Masivni i izuzetno otporni prohromski nogari su zahvalni za održavanje i daju ovom stolu jak i upadljiv vizuelni efekat. Izuzetno je pogodan za poslovne prostorije i konferencijske namene.

Dimenzije stola moguće je prilagoditi skoro svakom zahtevu i nameni.

GROYER exclusive Vam nudi veliki izbor egzotičnog drveta. Svi modeli u standard ponudi, dostupni su i u drugim varijacijama materijala ploče. Naša firma Vam nudi mogućnost da napravite trpezarijski sto po Vašoj želji, vizualno unikatan i jedinstven. Takođe, exclusive ponuda nudi i mogućnost izmene dimenzija ploče kao i izmene dimenzija nogara, tehnike njihove zaštite i obrade.

Karakteristike:

Ploča

2000 x 1000 x 100 mm
1900 x 1000 x 100 mm
1800 x 900 x 100 mm

Nogari

770 x 120 x 120 mm

Pogledajte neke od naših rešenja za imperial trpezarijski sto ovde.

Kompanija Groyer je dobitnik ovogodišnje prestižne nagrade Zlatni Ključ pedeset prvog beogradskog sajma nameštaja.