Rustic

Rustic trpezarijski sto

Trpezarijski stolovi

rustic1

Rustic trpezarijski sto je sto rađen u specijalnoj tehnici pripreme i obrade drveta koja ploči daje “starost”. U standardnoj varijanti ploča se radi od hrasta. Nogari ovog stola su radjeni od grebanog inox-a, kako bi efekat rustičnosti bio snažniji i verodostojniji. Idealan sto za ljubitelje rustične linije u domu i na poslu.

U standardnoj varijanti ploča ovog trpezarijskog stola radi se od hrasta prve klase. Kao i svi Groyer trpezarijski stolovi Rustic je izrađen od domaćeg hrastovog drveta minimalnog stepena vlažnosti i izuzetno velike čvrstoće. Završna obrada naših trpezarijskih stolova rađena je u kontrolisanim uslovima, dok je sama ploča zaštićena ekološkim prirodnim lakom na bazi ulja i fino mikroniziranih voskova. Ploča je izuzetno otporna na habanje i tupe udarce, vlagu i umerene temperaturne oscilacije.

Rustic trpezarijski sto je pravi izbor za osobe koje cene i vole lepotu prirodnog drveta. Masivni i izuzetno otporni prohromski nogari su zahvalni za održavanje i daju ovom stolu jak i upadljiv vizuelni efekat. Izuzetno je pogodan za poslovne prostorije i konferencijske namene.

Dimenzije stola moguće je prilagoditi skoro svakom zahtevu i nameni.

GROYER exclusive Vam nudi veliki izbor egzotičnog drveta. Svi modeli u standard ponudi, dostupni su i u drugim varijacijama materijala ploče. Naša firma Vam nudi mogućnost da napravite trpezarijski sto po Vašoj želji, vizualno unikatan i jedinstven. Takođe, exclusive ponuda nudi i mogućnost izmene dimenzija ploče kao i izmene dimenzija nogara, tehnike njihove zaštite i obrade.

Karakteristike:

Ploča

2000 x 1000 x 40 mm
1900 x 1000 x 40 mm
1800 x 900 x 40 mm

Nogari

720 x 150 x 50 mm

Pogledajte neke od naših rešenja za Rustic trpezarijski sto ovde.

Kompanija Groyer je dobitnik ovogodišnje prestižne nagrade Zlatni Ključ pedeset prvog beogradskog sajma nameštaja.